Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 31 de juliol del 2021

'House of Gucci'.

MGM ha publicat el tràiler oficial de House of Gucci el film dramàtic criminal farcit d’estrelles de Ridley Scott, que estarà protagonitzat per Lady Gaga i Adam Driver. El tràiler destaca el poder i el llegat de la marca de luxe que li dona nom al títol al mateix temps que ens brinda un primer cop d’ull als esdeveniments que van dur a la infame disputa de la influent família en la dècada dels 80’s, que finalment es va donar després de la mort de Maurizio Gucci. El film té previst fer el seu debut als cinemes el pròxim 24 de Novembre.

House of Gucci, està inspirat en la impactant història real del imperi familiar darrera de la casa de moda italiana Gucci. Al llarg de tres dècades de amor, traïció, decadència, venjança i, en última instància, assassinat, veiem el que significa un nom, el que val i fins on arribarà una família pel control. La cantant i actriu guanyadora d’un Oscar Lady Gaga interpreta a l’ex esposa de Maurizio Gucci, qui va ser jutjada i condemnada per orquestrar l’assassinat del seu ex marit en les escales de la seva oficina l’any 1995.

          

          



El film està protagonitzat per Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Jeremy Irons, Mãdãlina Ghenea, Reeve Carney i Youssef Kerkour.

El guió de Roberto Bentivegna es basa en la novel·la de 2001 de Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, que va utilitzar l’assassinat per aprofundir en la història familiar complexa però sense ànima, plena de lluites internes, intrigues corporatives i gotes de diners. Gucci, el net de Guccio Gucci, va dirigir la companyia en un període de declivi en la dècada dels 80’s després de lliurar-la de les mans del seu oncle. El film està dirigit per Ridley Scott a partir d’un guió escrit per Roberto Bentivegna i Becky Johnston. Els productors són Ridley i Giannina Scott a través de la seva productora Scott Free Productions al costat de Kevin Walsh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada