Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 d’agost del 2021

'Pokémon Series live-action'.


Una nova sèrie live-action de Pokémon està en desenvolupament a Netflix, segons informacions recents des de Variety.

No se sap molt sobre el pròxim projecte, però les informacions diuen que Joe Henderson està destinat a escriure i ser productor executiu. Henderson ha estat recentment co-showrunner i productor executiu de Lucifer, que s’està preparant per a emetre la seva sisena i última temporada a Netflix.

De la mateixa manera que en el film de Detective Pikachu, aquesta sèrie de Pokémon també serà live-action. Tot i això, no està clar si la sèrie de Pokémon de Netflix seguirà l’estil d’animació i les eleccions que va prendre el film de 2019.

Després de la sorpresa de la popularitat de Detective Pikachu de 2019, no és exactament sorprenent veure a Netflix avançar en un altre viatge live-action cap a la icònica franquícia. La plataforma de streaming també s’ha convertit recentment en la llar de tones de contingut de Pokémon, inclosos Pokémon: Indigo League i Pokémon Journeys. Amb la companyia cercant expandir el seu desenvolupament de més propietats animades, sembla que estan llestos per a capitalitzar la franquícia Pokémon d’una manera diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada