Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 d’agost del 2021

'kate'.

Netflix finalment ha publicat el tràiler oficial de Kate, el seu pròxim film thriller d’acció protagonitzat per l’actriu de Birds of Prey, Mary Elisabeth Winstead. Actualment, el film està programat per estrenar-se el pròxim 10 de Setembre a cinemes seleccionats i a Netflix.

En l’avanç de Kate, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, destaca la brutal venjança de la assassina que li dona nom al nom al film, contra les persones responsables de enverinar-la. A través de la seva sed de venjança, inesperadament sol·licitarà ajuda d’una adolescent, que està connectada amb una de les seves víctimes passades. El tràiler també ens brinda un cop d’ull previ de les èpiques seqüencies d’acció de Winstead, que inclouen enfrontar-se a 20 “perdona vides” alhora.

          

          


“Calculadora i extraordinàriament hàbil, Kate és l’espècimen perfecte d’una assassina finament afinada en el zenit del seu joc”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Però quan, de manera inusual, tira per terra una feina dirigit a un membre de la yakuza de Tokio, ràpidament descobreix que es enverinada, una execució brutalment lenta que li dona menys de 24h per a venjar-se dels seus assassins. A mesura que el seu cos es deteriora ràpidament, Kate forma un vincle poc provable amb la filla adolescent d’una de les seves víctimes passades”.

El film està protagonitzat per Mary Elisabeth Winstead, qui no és aliena al gènere d’acció ja que va aparèixer anteriorment a Live Free or Die Hard, Scott Pilgrim vs. the World, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Gemini Man i la més recent Birds of Prey l’any passat. Al seu costat trobarem Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, Miyavi, Miku Martineau i Kazuya Tanabe.

Kate està dirigit per Cedric Nicolas-Troyan (Huntsman: The Winter’s War) a partir d’un guió escrit per Umair Aleem. Està produït per Screen Arcade i 87eleven, amb Bryan Ukeless (I, Tonya), David Leitch (Deadpool 2), Scott Morgan i Kelly McCormick com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada