Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 d’agost del 2021

'The Ballad of Songbirds and Snakes'.

Durant una recent crida trimestral de guanys, el president de Lionsgate, Joe Drake, va revelar alguns detalls nous sobre la pròxima adaptació cinematogràfica de la preqüela de The Hunger Games, The Ballad of Songbrids and Snakes de Suzanne Collins. Va confirmar que planifiquen començar la producció del projecte en el primer semestre de 2022, que novament estarà dirigit per Francis Lawrence, qui va dirigir les últimes tres entregues de la franquícia. Drake també va revelar que la preqüela centrada en el President Snow està actualment en camí per a una estrena a finals de 2023 o principis de 2024, ja que el seu desenvolupament ha estat  “avançant molt, molt bé” en la preproducció.

També va expressar la seva confiança en l’estrena als cinemes del film. “Hi ha una audiència que vol tornar als cinemes”, va dir Drake (des de Deadline). “Crec que el mercat tornarà...Hi haurà una plataforma forta i sòlida per a nosaltres per a monetitzar els nostres films”.

Publicat per primer cop l’any passat, The Ballad of Songbirds and Snakes, es desenvolupa 64 anys abans dels esdeveniments de la trilogia, començant al matí de la collita dels Desens Jocs de la Fam, on un Coriolanus Snow de 18 anys és assignat com a mentor per a la nena homenatge del empobrit Districte 12.

La sinopsis oficial de la novel·la diu: “És el matí de la collita la que la que donarà inici als Desens Jocs de la Fam. En el Capitoli, Coriolanus Snow, de divuit anys, es prepara per a la seva única oportunitat d’assolir la gloria com a mentor en els Jocs. Antigament la casa de Snow a travessat temps difícils, el seu destí depèn de la petita possibilitat de que Coriolanus sigui capaç d’enganyar, enredar i utilitzar als seus companys d’estudis per a guiar al tribut guanyador. Les probabilitats estan en contra seu. Se li ha encarregat el vergonyós treball de guiar al tribut femení del Districte 12, el més baix dels més baixos. Els seus destins ara estan completament entrellaçats: cada elecció que faci Coriolanus podria conduir a favor o fracàs, triomf o ruïna. Dintre del terreny, serà una lluita a mort. Fora del terreny, Coriolanus comença a sentir el seu tribut condemnat...i sospesar la seva necessitat de seguir les regles contra el seu desig de sobreviure sense importar el que costi”.

L’adaptació cinematogràfica estarà escrita pel guionista guanyador d’un Oscar Michael Arndt (Little Miss Sunshine), basat en el tractament de l’autora de best-sellers Suzanne Collins. Arndt no és aliè a la franquícia, ja que anteriorment va ser un dels guionistes del film Catching Fire de 2013.

La preqüela de The Hunger Games estarà produït per Nina Jacobson, qui va produir la sèrie original de films a través de Color Force al costat del seu soci Brad Simpson, amb Collins adjunta com a productora executiva.

La franquícia cinematogràfica que consta de quatre films (The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay-Part 1, Mockingjay-Part 2) ha guanyat una recaptació mundial de $2.973.107.318. En particular, va catapultar a la guanyadora d’un Oscar Jennifer Lawrence al estrellat internacional després de que s’estrenés el primer film el 2012, de la seva interpretació de Katniss Everdeen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada