Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 d’agost del 2021

'Prisoners of the Ghostland'.

El tràiler de Prisoners of the Ghostland insinua el que pot ser un dels rols més caòtics i plens d’acció per a Nicolas Cage fins ara.

El film presenta a Cage i Sofia Boutella (Kingsman, The Mummy -2017-) en els papers principals. Cage interpreta a un lladre de bancs empresonat que té el treball de trobar a la neta desapareguda del governador a canvi de la seva pròpia llibertat. Tot i això, Cage sols té cinc dies per a fer-ho i du un vestit que s’autodestruirà, assegurant-se de que així no s’escapa.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

“En la traïdora ciutat frontera de Samurai Town, un despietat lladre de bancs (Cage) es tret de la presó pel ric senyor de la guerra El Governador (Bill Moseley), el qual la seva neta adoptiva Bernice (Sofia Boutella) ha desaparegut”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “El Governador ofereix al presoner la seva llibertat a canvi de recuperar al fugitiu. Lligat a un vestit de cuir que s’autodestruirà en cinc dies, el lladre empren un viatge per a trobar a la jove i el seu propi camí a la redempció”.

Prisoners of the Ghostland està dirigit pel cineasta i autor japonès Sion Sono, amb un guió de Aaron Henry (Inhumans) i Reza Sixo Safai (A Girls Walks Home Alone at Night). Això marca el pròxim projecte de Cage després de la recent estrena de Pig, que va obtenir elogis de la crítica no sols per el film, sinó també per la interpretació de Cage, com un chef convertit en caçador de trufes que es proposa recuperar el seu porc buscador de trufes robat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada