Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 30 d’agost del 2021

'Jungle Cruise 2'.


Jungle Cruise ha demostrat ser un èxit per a Disney i ara hi ha més acció i encanteris amb Dwayne Johnson i Emily Blunt en camí.

Com el film original acaba de creuar la barrera dels $100M en la taquilla en l’àmbit domèstic, Disney s’ha compromès amb una seqüela segons THR. S’espera que tan Johnson com Blunt repeteixin els seus respectius rols a Jungle Cruise 2 com a Frank Wolff i la Dra. Lily Houghton. A raó de la seva química i el seu desig de seguir treballant junts, això no hauria de ser cap problema.

El guió està a càrrec de Michael Green, qui va coescriure el film original. També s’espera que el director Jaume Collet-Serra repeteixi a la direcció a Jungle Cruise 2, mentre que Scott Sheldon serà el productor executiu. Els productors seran John Davis, John Fox, Beau Flynn, Johnson, Dany García i Hiram García.

En el anàlisi de ComingSoon, es va assenyalar que Jungle Cruise “aprofita al màxim el seu repartiment farcit d’estrelles i mai s’arrossega. La química entre Blunt i Johnson fa que les interaccions més petites siguin agradables de assimilar i ajuda a que ritmes més grans de la història deixin la seva empremta en els espectadors. Amb l’establiment d’una formula guanyadora, això podria fàcilment ser el principi d’una nova franquícia per a Disney”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada