Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 22 d’agost del 2021

Welcom to the Blumhouse'.


Amazon Prime Video ha publicat quatre imatges de primer cop d’ull, les quals podreu veure a continuació, de l’última entrega de films antològics de Welcom to the Blumhouse, descrites com “thrillers únics i inquietants, desenvolupats i produïts amb mirada a la narració original i diversa”.

Els dos primers films, Bingo Hell i Black as Night, s’estrenaran exclusivament a Prime Video el pròxim 1 d’octubre, seguit de Madres i The Manor el 8 d’octubre.

A continuació podeu veure les quatre imatges dels films i un cartell...





“Quan una figura sinistre amenaça als residents d’una comunitat de baixos ingressos, un ancià lluitador intenta detenir-lo a Bingo Hell, un film de terror original i pervers amb un gir diabòlicament divertit”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Després de que l’activista del veïnat Lupita (Adriana Barraza), de 60 i tants anys, descobreix que el seu estimat saló de bingo local ha estat pres per un misteriós home de negocis anomenat Mr. Big (Richard Brake), reuneix als seus amics grans per a lluitar contra l’enigmàtic empresari. Però quan els seus veïns de tota la vida comencen a aparèixer morts en circumstàncies espantoses, Lupita descobreix de sobte que la gentrificació és el menor dels seus problemes. Quelcom aterridor s’ha fet sentir com a casa en el tranquil barri de Oak Springs, i amb cada nou crit de “Bingo!”, un altre víctima cau presa de la seva diabòlica presencia. A mesura que els premis en efectiu augmenten i el recompte de morts augmenta constantment, Lupita ha d’afrontar l’aterridora comprensió de que aquest joc és veritablement el guanyador i s’ho endú tot”.

Bingo Hell està dirigit per Gigi Saul Guerrero i escrit per Guerrero, Shane McKenzie i Perry Blackshear. El film està protagonitzat per Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake i Joshua Caleb Johnson, i té com a productors executius a Jason Blum, Lisa Bruce, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Raynor Shima i Lauren Downey.

“Una adolescent enginyosa deixa enrere la infància quan lluita contra un grup de vampirs mortals a Black as Night, un híbrid d’acció i terror amb una font de consciència social i un mordaç sentit del humor”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quinze anys després de que l’huracà Katrina va devastar New Orleans, una nova amenaça deixa empremta en el Big Easy en forma de ferides punxants en la gola de la població desplaçada vulnerable de la ciutat. Quan la seva mare addicte a les drogues es converteix en l’última víctima dels no morts, Shawna (Asjha Cooper), de 15 anys, promet igualar la puntuació. Juntament amb tres amics de confiança, Shawna maquina un audaç pla per a infiltrar-se en la mansió dels vampirs en el històric Barri Francès, destruir al seu líder i fer que els seus deixebles amb ullals tornin a la seva forma humana. Però matar monstres no es treball fàcil, i aviat Shawna i el seu equip es troben atrapats en un conflicte de segles entre faccions de vampirs en guerra, cadascú lluitant per a reclamar New Orlenas com a la seva llar permanent”.

Black as Night està dirigit per Maritte Lee Go i escrit per Sherman Payne. El film està protagonitzat per Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle amb Craig Tate i Keith David, i té com a productors executius a Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Maggie Malina i Guy Stodel.

“Beto (Tenoch Huerta) i Diana (Ariana Guerra), una jove parella mexicana-estatunidenca que esperen el seu primer fill, es muden a un petit poble en la Califòrnia de 1970, on Beto li ofereixen un treball administrant una granja”, es pot llegir en la sinopsis oficial de Madres. “Aïllada de la comunitat i farcit de confusos malsons, Diana explora el ranxo de la companyia on resideixen, i troba un esgarrifós talismà i una caixa que conté les pertinences dels anteriors residents. Els seus descobriments la duran a una veritat molt més estranya i aterridora del que podria haver imaginat”.

Madres està dirigit per Ryan Zaragoza i escrit per Marcella Ochoa i Mario Miscione. El film està protagonitzat per Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn González, Kerry Cahill i Elpidia Carrillo, i té com a productors executius a Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sanjay Sharma i Matthew Myers.

“Una força malèvola s’aprofita dels residents d’una llar de gent gran endormiscat a The Manor, una història gòtica de terror amb un toc modern”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quan un accident vascular cerebral lleu disminueix la seva capacitat per a cuidar de si mateixa, Judith Albright (Barbara Hershey) es muda a Golden Sun Manor, un centre de vida assistida amb una excel·lent reputació. Però tot i els millors esforços del personal i d’una amistat en embrió amb el seu company Roland (Bruce Davidson), estranys successos i visions de malsons convencen a Judith de que una presencia sinistra aguaita en la gran finca. A mesura que els residents comencen a morir misteriosament, les frenètiques advertències de Judith es descarten com una fantasia. Inclús el seu devot nét Josh (Nicholas Alexander) creu que les seves pors són el resultat de la demència, no dels dimonis. Sense ningú disposat a creure-la, Judith ha d’escapar dels confins de la mansió o ser víctima del mal que habita en ella”.

The Manor està dirigit i escrit per Axelle Carolyn. El film està protagonitzat per Barbara Hershey, Bruce Davidson, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett i Katie Amanda Keane, i té com a productors executius a Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sandy King i Richard J. Bosner.

Tota la informació gràcies al web ComingSoon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada