Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 d’agost del 2021

'Eternals'.

Tenim nou tràiler de Eternals el pròxim film de Marvel Studios, després de que s’estreni Shang-Chi el 03 de Setembre, el film està dirigit per la cineasta guanyadora d’un Oscar Chloé Zhao (Nomadland).

El film farcit d’estrelles s’estrenarà el pròxim 05 de Novembre i compte amb un repartiment estel·lar encapçalat per Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Brian Tyree Henry i Richard Madden. El tràiler és el millor cop d’ull fins al moment del pròxim títol del MCU i mostra quasi tres minuts de metratge.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Eternals es basa en el còmic creat per Jack Kirby. Aquella sèrie introduïa a un grup d’immortals anomenats The Eternals i els seus rivals, The Deviants. Dins dels còmics, Thanos i la resta dels habitants de Titan eren també Eternals. No està clar si el MCU mantindrà aquesta connexió.

Angelina Jolie i Richard Madden són els protagonistes del film, sent Thena i Ikaris, respectivament. Kumail Nanjiani co-protagonista és Kingo, amb Lauren Ridloff com a Makkari, Brian Tyree Henry és Phastos, Salma Hayek és Ajak, Lia McHugh és Sprite, i Dong-seok Ma és Gilgamesh.

Eternals està dirigida per Chloé Zhao, la qual ve de guanyar nombrosos premis, inclosos a Millor Film i Millor Direcció en els premis dels Globus d’Or i els Oscar. Està coescrit per Matthew K. Firpo i Ryan Firpo amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, com a productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada