Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 d’agost del 2021

'The Guilty'.

Netflix ha publicat el tràiler del pròxim thriller criminal de Antoine Fuqua titulat The Guilty, protagonitzat pel nominat al Oscar Jake Gyllenhaal com un controlador del 9-1-1. El film està programat per arribar als cinemes seleccionats el 24 de Setembre i estarà disponible per al servei de streaming el 1 d’octubre.

L’avanç de The Guilty, que podeu veure a continuació juntament amb l’art clau, presenta a Joey Baylor (Gyllenhaal), quan rep una trucada d’una dona que afirma que ha estat segrestada. Ara, ha de trobar la manera de localitzar-la abans de que sigui massa tard.

          

          


The Guilty té lloc en el transcurs d’un sol matí en un centre de trucades del 911. L’operador de trucades Joe Bayler (Gyllenhaal) intenta salvar a una persona que truca i que està en greu perill, però aviat descobreix que res és el que sembla i que enfrontar-se a la veritat és l’única sortida.

The Guilty és un remake en anglès del film danes de 2018 del mateix nom. Al costat de Gyllenhaal es troba Ethan Hawke (First Reformed), Peter Sarsgaard (Shattered Glass), Riley Keogh (Zola), Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name), Paul Dano (Escape at Dannemora, The Batman) i Bill Burr (The King of Staten Isalnd).

El film està dirigit per Antoine Fuqua, qui es retroba amb Gyllenhaal després de Southpaw de 2015. El guió està escrit per Nic Pizzolatto (True Detective). Gyllenhaal produeix amb el seu soci de Nine Stories, Riva Marker, així com Fuqua a través de Fuqua Films. Els productors també inclouen a Scott Greenberg, Michael Litvak i Gary Michael Walters per a Bold Films. Annie Marter, Gustav Moller i Lina Flint seran els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada