Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 18 d’agost del 2021

'Wes Anderson Project'.

El repartiment del pròxim projecte de Wes Anderson segueix creixent. Segons THR, el film actualment sense títol ha afegit al aclamat actor Bryan Cranston (Breaking Bad), Hope Davis (Your Honor), Jeffrey Wright (Monster, Uatu a What if...?) i Liev Schreiber (Ray Donovan) al seu repartiment. Wright i Schreiber apareixen també a The French Dispatch de Anderson, mentre que Cranston va posar veu en el film Isle of Dogs. És el primer film de Hope Davis dirigit per Anderson.

El quartet d’actors s’uneix als ja confirmats: Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Rupert Friend i Scarlett Johansson. El film està escrit i dirigit per Anderson. Els detalls del argument i els personatges es mantenen actualment en secret.

Mentre tant, el tant esperat drama romàntic The French Dispatch, finalment s’estrenarà el pròxim 22 d’Octubre, després de fer el seu debut en el Cannes Film Festival. Brody, Murray, Swinton al costat de Frances McDormand, Benicio Del Toro, Timothée Chalamet, Owen Wilson, Willem Dafoe, Edward Norton, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Liev Schreiber i molts més protagonitzen el film.

The French Dispatch es descriu com una carta d’amor a periodistes ambientat en un lloc d’avançada d’un diari estatunidenc en una ciutat francesa fictícia del segle XX centrat en tres històries que donen vida una col·lecció de històries publicades en la revista “The French Dispatch”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada