Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 d’agost del 2021

'Black Panther: Wakanda Forever'.

Amb la producció en marxa actualment en el Institut de Tecnologia de Massachusetts, han sorgit les primeres imatges darrera de les càmeres des del set de Balck Panther: Wakanda Forever de Marvel Studios, brindant-nos el nostre primer cop d’ull al retorn de dos dels personatges preferits dels fans. Les noves fotos des del set de Balck Panther 2, que podeu veure a continuació, mostren a Okoye de Danai Gurira i a Shuri de Letitia Wright, les quals van vestides amb un elegant estil amb els colors característics dels seus personatges, amb Shuri lluint un nou pentinat.

Les fotos recent publicades s’han produït després de la confirmació de que Dominique Thorne farà el seu debut oficialment en el MCU com a Riri Williams/Iron Heart a Black Panther: Wakanada Forever, abans de la seva sèrie individual a Disney+. Thorne també ha estat vista aquesta setmana filmant en el M.I.T, el qual té sentit donat que Iron Heart en els còmics és una estudiant del M.I.T amb una beca.


Basat en Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, Black Panther: Wakanda Forever continua explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film. Un cop més dirigit per Ryan Coogler. Les noves incorporacions al repartiment inclou a Tenoch Huerta (Narcos: Mexico), qui, segons les informacions ha estat escollit per a interpretar al antagonista.

Black Panther: Wakanda Forever està programat per arribar als cinemes el pròxim 08 de Juliol de 2022, quasi dos anys després de la mort prematura de l’estrella principal i l’aclamat actor Chadwick Boseman, qui va morir a l’edat de 43 anys després de la seva lluita privada de quatre anys contra el càncer de colon.

A més de la seqüela del MCU, Coogler també està desenvolupant una sèrie derivada de Black Panther sense títol per ara, per a Disney+, que es descriu com una sèrie d’origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada