Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 d’agost del 2021

'Deadpool 3'.


Després de l’estrena del clip de reacció de Free Guy que presentava a Deadpool i Korg, els fans de Merc with a Mouth definitivament estan emocionats pel seu tan esperat debut oficial en el MCU mentre esperen neguitosament actualitzacions sobre Deadpool 3 de Marvel Studios. Mentre que Ryan Reynolds ha estat fent recentment les seves rondes d’entrevistes per a promocionar Free Guy, l’actor de 44 anys va poder parlar sobre la pròxima tercera entrega, confirmant que encara està en desenvolupament actiu a Marvel Studios.

Parlant amb Collider, Reynolds ha revelat que ha estat treballant a diari amb el duo d’escriptors Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin per a completar la història correcta per al guió.

“És quelcom que només és un procés diari”, va dir Reynolds. “Escriure és quelcom així, tens que dedicar temps per a fer-ho i anar-te, i estic treballant amb les Molyneux en això, ha estat genial. Són increïblement talentoses i molt intel·ligents. Elles entenen aquest món i saben com zigzaguejar quan tothom espera un zag, així que ha estat molt divertit”.

Quan se li va preguntar sobre la possibilitat de començar finalment la producció de Deadpool 3 el pròxim any, Reynolds al principi va dubtar en donar una resposta definitiva, però va continuar confirmant que ja hi ha un 70% de possibilitats de que pugui començar a filmar-se al 2022.

“El percentatge de probabilitat? No ho se. No puc assignar un percentatge a això. Jo diria que potser sigui 50/50. Realment ho estem desenvolupant activament i posant-lo en força bona forma. Que dimonis és aquest mes? Agost? Oh, l’any que ve? Provablement força bo. Jo diria que el 70%”.

Després de la revolucionaria adquisició de 20th Century Fox per part de Disney, el futur dels films de Deadpool ha estat en dubte durant força temps. Afortunadament, a principis d’aquest any, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, finalment va confirmar que de fet estan desenvolupant Deadpool 3 dintre del Univers Cinematogràfic de Marvel, amb les ex alumnes de Bob’s Burgers, The Molyneux Sisters, que es van unir per a escriure el projecte. Feige també ha assegurat als fans que seguirà essent un film amb classificació R de la mateixa manera que ho van ser els dos primers films, el que la converteix en el primer film del estudi en tenir aquesta classificació per a adults.

Dedapool 3 seguirà protagonitzat per Ryan Reynolds, mentre reprèn el seu paper de Wade Wilson. No està clar si els dos primers films tindran alguna connexió amb la tercera entrega, pel fet que ara tindrà lloc dintre del MCU. Actualment no hi ha data d’estrena, director i/o actors vinculats al projecte encara.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació mundial de $1.569.307.275. Ambdues van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basats en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i el segon film per David Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada