Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 d’agost del 2021

'Kate Warne Project'.


Han passat dues setmanes des de que es va estrenar Jungle Cruise als cinemes i a Disney+, i ara sembla que Emily Blunt i Dwayne Johnson finalment han trobat un nou projecte junts. Segons Deadline, Ledbury Productions de Blunt i Seven Bucks Productions de Johnson estan actualment en el procés de desenvolupar un nou film sobre Kate Warne, la primera dona detectiu de l’Agencia de Detectius Pinkerton.

Després d’una intensa guerra d’ofertes, Amazon Studios ha guanyat amb èxit els drets del projecte, amb Blunt adjunta per al paper protagonista i Johnson llest per a servir sols com a productor. Aquest és el segon projecte en desenvolupament del duo, ja que es va confirmar prèviament l’any passat que estan llestos per a reunir-se en el film de superherois de Netflix titulat Ball and Chain. Tot i això, després de més d’un any, encara no s’ha revelat actualitzacions sobre l’estat d’aquest projecte de Netflix.

Descrit com una aventura d’acció, el film per ara sense títol es centrarà en Kate Warne, una Sherlock Holmes femenina de la vida real en una industria dominada pels homes, la qual les seves singulars habilitats de investigació van aplanar el camí per a les futures dones en l’aplicació de la llei i van canviar per sempre la forma en que es realitzava el treball de detectiu. L’any 1856, es va convertir en la primera dona detectiu en l’Agencia de Detectius Pinkerton, així com en els Estats Units. La seva fita detectivesca més notable va ser descobrir el complot de Baltimore per a assassinar al president electe Abraham Lincoln l’any 1861.

El projecte serà escrit i produït per Gustin Nash. Serà produït per Johnson, Hiram García i Dany García a través de Seven Bucks Productions al costat de Blunt per Ledbury Productions i Kristina Sorensen.

Basat en la famosa atracció del parc temàtic de Disney, Jungle Cruise ha estat dirigit per Jaume Collet-Serra a partir d’un guió escrit per Glenn Ficarra, John Requa i Michael Green. Després del seu debut simultani als cinemes i a Disney+, el film actualment té una recaptació mundial de $154.342.554.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada