Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 d’agost del 2021

'Dune: Part Two'.


En una entrevista recent amb Total Film, el director de Dune, Denis Villeneuve, ha parlat sobre les seves esperances per a una possible seqüela de l’adaptació cinematogràfica de Warner Bros. Pictures i Legendary de la clàssica novel·la de ciència-ficció de Frank Herbert. Tot i que el projecte encara no ha rebut una ordre formal dels estudis, l’aclamat cineasta ha confirmat que ha començat a escriure el guió de la seqüela, que anomenaria Dune: Part Two.

“Estic escrivint [Part Two] ara, i em sento com si tingues vuit anys un altre cop”, va dir Villeneuve. “Això és molt poc comú per a mi. És el primer cop que ho experimento quan veig un dels meus films, i tinc un moment de profunda gratitud, de profunda alegria, i dic: ‘Gràcies, vida, per haver-me permès du això a la pantalla’ [riures]. No se com ho faran els altres, ho sento. Però jo? Denis Villeneuve quan tenia 14 anys? Gràcies”.

Villeneuve també va expressar com ambdós estudis estimen i es senten orgullosos pel resultat del tant esperat film, raó per la qual és molt optimista de que la possible seqüela finalment rebi llum verda.

“Hem escoltat en les últimes dècades que no és possible adaptar aquest llibre i que és un treball impossible. Crec que en el fons de la ment del estudi, segueix essent el mateix”, va continuar. “Així que el primer va ser demostrar que hi havia un film preciós i popular que pot existir, i crec que ho vaig provar: tots a Warner Bros. i Legendary estan 100% darrera del projecte. Senten que es necessitaria un resultat realment dolent en la taquilla per a no tenir Dune: Part Two, perquè els hi encanta el film. Estan orgullosos del film, pel que volen que el film avanci. I encara han fet la meitat. Llavors, ja saps, sóc molt optimista”.

Basat en la novel·la de 1965 de Frank Herbert, Dune està dirigit i produït per Villeneuve a partir d’un guió que ha coescrit amb Jon Spaihts i Eric Roth. Està produït per Cale Boyter, Joe Caracciolo Jr. i Mary Parent. Hans Zimmer (Blade Runner 2049), compositor guanyador d’un Oscar i nominat a diversos més, està creant la partitura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada