Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 d’agost del 2021

'Wednesday'.


Després de la recent incorporació de luis Guzmán com a Gomez Addams, Netflix ha anunciat que la guanyadora d’un Oscar Catherine Zeta-Jones ha signat oficialment per a interpretar a Morticia Addams en la pròxima sèrie live-action de Tim Burton, Wednesday. Això marca l’últim projecte televisiu de l’aclamada actriu després d’aparèixer recentment en un paper recurrent en la segona temporada de Prodigal Son. Zeta-Jones i Guzmán s’uneixen a la protagonista principal Jenna Ortega (Yes Day).

La matriarca de la família, va ser interpretat per primer cop per la difunta guanyadora d’un Globus d’Or Carolyn Jones en la sèrie de televisió live-action original l’any 1964, seguit de l’actuació icònica de la també guanyadora d’un Oscar Anjelica Huston en les adaptacions cinematogràfiques live-action de 1991 i 1993. La interpretació més recent del personatge ha estat Charlize Theron, en el film animat de 2019.


Wednesday es descriu com una comèdia sobre l’adolescència serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors. De fet aquest no és el primer intent de Burton en adaptar The Addams Family, ja que anteriorment estava destinat a escriure i produir un film animat per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que es va anunciar el projecte, finalment es va cancel·lar.


Wednesday ha estat creat i escrit per Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), els quals també en són els showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada