Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 d’agost del 2021

'Marvel Studios Animated Series'.


What if...? de Marvel es va estrenar ahir a Disney+ i va marcar la primera sèrie de televisió animada en el MCU. Però aquesta primera sèrie no serà l’última, ja que el estudi ja té grans plans de futur per al format animat.

Parlant des del web Comingsoon amb Variety sobre What if...? i la seva incursió en el món de la animació, el productor executiu Brad Winderbaum (Black Widow) va dir que Marvel Studios ja té “múltiples” sèries animades “en diverses fases de desenvolupament” per a Disney+, juntament amb una segona temporada de What if...? Winderbaum també va assenyalar que també s’està produint una sèrie de curtmetratges animats “foto-reals” centrats en Baby Groot, tot i que no s’han discutit plans per a cap llargmetratge animat.

“Ens vàrem adonar de que hi ha moltes avingudes interessants que pots explorar amb l’animació”, va explicar Winderbaum com el principal impulsor del salt a l’animació. “Qualsevol projecte que creiem, serà quelcom que necessiti ser animat per a explicar la història. Hi ha molt poques ganes de prendre un fragment de propietat intel·lectual que sigui popular, perquè sortirem amb un film i sols fem una sèrie animada al respecte. No farem això”.

What if...? prové del escriptor principal A.C. Bradley i el director Bryan Andrew. S’espera que la primera temporada sols cobreixi els esdeveniments dels films de la Infinity Saga.

“La primera sèrie animada de Marvel Studios canvia el guió del Univers Cinematogràfic de Marvel, reinventant esdeveniments famosos dels films de formes inesperades”, es pot llegir en la sinopsis oficial, “Es centra en diferents herois del MCU, amb un repartiment de veus que inclou una gran quantitat d’estrelles que repeteixen els seus rols. Totes les històries de la sèrie no seran canòniques, ja que les històries comptaran amb alguns resultats tremendament diferents dels seus esdeveniments en el UCM de Marvel”.

La sèrie animada compta amb la introducció de The Watcher, qui actua com a narrador durant la primera temporada. El personatge està essent interpretat per Jeffrey Wright. Els actors del MCU que repeteixen els seus rols inclou a Hayley Atwell, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Michael B. Jordan, Sebastian Stan, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Natalie Portman, Paul Rudd, Tilda Swinton, Taika Waititi, Danai Gurira, Paul Bettany, Rachel McAdams, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada