Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 d’agost del 2021

'Wes Anderson Project'.

L’estrella de Balck Widow i nominada al Oscar, Scarlett Johansson ha estat l’última en incorporar-se al repartiment del nou projecte de Wes Anderson, segons Deadline. El film sense títol, que corre el rumor que és una història d’amor ambientada a Europa, es troba actualment en producció a Espanya.

Johansson s’uneix als prèviament anunciats: Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton i Rupert Friend, en el film escrit i dirigit per Anderson. Els detalls del argument i els personatges es mantenen actualment en secret.

Mentre tant, el tant esperat drama romàntic The French Dispatch, finalment s’estrenarà el pròxim 22 d’Octubre, després de fer el seu debut en el Cannes Film Festival. Brody, Murray, Swinton al costat de Frances McDormand, Benicio Del Toro, Timothée Chalamet, Owen Wilson, Willem Dafoe, Edward Norton, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Liev Schreiber i molts més protagonitzen el film.



The French Dispatch
es descriu com una carta d’amor a periodistes ambientat en un lloc d’avançada d’un diari estatunidenc en una ciutat francesa fictícia del segle XX centrat en tres històries que donen vida una col·lecció de històries publicades en la revista “The French Dispatch”.

Johansson anteriorment va posar veu a un personatge de Isle of Dogs, el film stop-motion de Anderson el 2018. El nou projecte servirà com la seva primera col·laboració amb el cineasta guanyador d’un Oscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada