Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de juliol del 2021

'Beckett'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim thriller d’acció titulat Beckett, protagonitzat per el nominat al Globus d’Or John David Washington i la guanyadora d’un Oscar Alicia Vikander. El film estarà disponible per al servei de streaming el 13 d’Agost.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, mostra a Washington i Vikander com una parella de vacances a Grècia. Tot i això, les coses s’intensifiquen ràpidament quan tenen un accident automobilístic, i el personatge de Washington es desperta en un estat malforjat en un hospital sense la seva novia. Poc després, Beckett es veurà de sobte en mig d’una perillosa conspiració política.

          

          


A Beckett, un turista estatunidenc fuig a Grècia després de que un tràgic accident el submergeixi en una conspiració política que el converteix en blanc d’assassinat. El film està dirigit per Ferdinando Cito Filomarino a partir d’un guió escrit per Kevin A. Rice. Això també marca el debut com a director en anglès del cineasta italià.

El film està protagonitzat per John David Washington (Tenet), Alicia Vikander (Tomb Raider, Chaos Walking), Vicky Krieps (Phantom Thread) i Boyd Holbrook (The Predator, The Fugitive).

Beckett està produïda per l’aclamat director Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), qui actualment es troba en la producció del seu primer film ambientat als Estats Units, titulat Bones & All. Els productors són Marco Morabito, Francesco Melzi i Gabriele Moratti. Està previst que el film tingui la seva estrena mundial en el Locarno Film Festival el 04 d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada