Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 d’abril del 2022

'Ahsoka'.


Peter Ramsey, codirector de Spider-Man: Into the Spider-Verse, ha estat escollit per a dirigir com a mínim un episodi de la pròxima sèrie de Star Wars de Disney+ Ahsoka.

Segons The Hollywood Reporter, el paper de Ramsey a Ahsoka actualment és desconegut, però el rodatge de la sèrie començarà a finals d’aquest mes, amb Ramsey involucrat en com a mínim un episodi. Ramsey és millor conegut per codirigir l’exitós film animat Spider-Man: Into the Spider-Verse, en la que va treballar al costat de Bob Persichetti i Rodney Rothman.

El treball li va valer el Premi de l’Acadèmia al Millor Film Animat, i Ramsey es va convertir en el primer cineasta negre a endur-se a casa el premi. Per a Ramsey, això marcarà el primer treball com a director en una sèrie live-action, amb dues més, Blood Count i Love in Vain, en procés. Els seus crèdits anteriors a Hollywood inclouen treballar com a artista de guió gràfic en films com Fight Club, Men in Black i Mortal Kombat.

Dawson interpretarà de nou a Ahsoka Tano en la sèrie limitada després de que el seu personatge fes el seu debut a The Mandalorian. Acompanyaran a Dawson a la sèrie: Hayden Christensen com a Anakin Skywalker, Mary Elisabeth Winstead, Ray Stevenson, Natasha Liu Bordizzo com a Sabine Wren i Ivanna Sakhno.

La sèrie limitada està escrita per Dave Filoni, productor executiu al costat de Jon Favreau i Kathleen Kennedy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada