Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 25 d’abril del 2022

'Streets of Range'.


Sega ha tingut força èxit amb els films de Sonic the Hedgehog, pel que ara ampliant i tractant de du un altre de les seves franquícies de videojocs a la gran pantalla. Segons una nova informació, Streets of Range s’adaptarà a un film.

Segons informació exclusiva de Deadline, afirmen que Derek Kolstad, el guionista darrera dels films de John Wick, també està escrivint per aquest film. Escape Artists, coneguda per la franquícia de Equalizer, i dj2 Entertainment, una de les companyies darrera dels films de Sonic, el produiran. Sembla que dj2 s’està donant a conèixer com l’estudi de cinema de videojocs, ja que també està adaptant projectes basats en It Takes Two, Disco Elysium, Sleeping Dogs, Tomb Raider, My Friend Pedro (que també escriu Kolstad), Little Nightmares, i més.

Streets of Range va començar l’any 1991 i es va convertir en una coneguda sèrie de beat’em up en 2D. L’estrena més recent, Streets of Range 4 va sortir al 2020, va ser increïblement ven rebuda i demostra que la franquícia té vida inclús 30 anys després. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada