Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 d’abril del 2022

'Fantastic Four'.


Un cop més, Marvel està cercant un director per al seu pròxim film Fantastic Four, que presentarà al icònic grup de superherois en el MCU.

Des de Deadline ens informen de que Jon Watts s’ha retirat del projecte. Es diu que la sortida de Watts, qui s’ha convertit en preferit dintre del MCU després de dirigir la trilogia de Spider-Man que ha acabat amb el gran èxit de No Way Home, és que es vol prendre un descans dels films de superherois per el moment. No hi ha cap problema entre el director i Marvel.

“Col·laborar amb Jon en els films de Spider-Man ha estat un veritable plaer”, van dir el president de Marvel Studios, Kevin Feige i el copresident, Louis D’Esposito, en un comunicat. “Estàvem neguitosos per continuar el nostre treball amb ell per a portar a Fantastic Four al MCU, però entenem i donem suport a les seves raons per allunyar-se. Som optimistes de que tindrem l’oportunitat de treballar junts un altre cop en algun moment en el futur”.

Mentrestant, Watts va dir...”fer tres films de Spider-Man ha estat una experiència increïble i que m’ha canviat la vida. Estic eternament agraït de haver estat part de Univers Cinematogràfic de Marvel durant set anys. Tinc l’esperança de que tornarem a treballar junts i no veig l’hora de veure com es fa realitat l’increïble visió dels Fantastic Four”.

Basat lliurement en la sèrie de còmics Ultimate Fantastic Four el 2015, protagonitzat per Miles Teller i Michael B. Jordan, es va veure envoltada de controvèrsia des del principi, inclòs un controvertit tuit de del director Josh Trank enviat el dia que es va estrenar el film, lamentant la qualitat del muntatge final del film. El film va recaptar tant sols $56M en la taquilla domèstica i un global de $167,8M. Segons les informacions, el film va tenir un cost de $120M.

Abans d’aquesta versió, Tim Story va dirigir dos films de gran pressupost, Fantastic Four (2005) i Fantastic Four: Rise of the Silversurf (2007), que van recaptar un total de $635,4M en tot el món. Roger Corman va produir una infame versió completa però arxivada de Fantastic Four l’any 1994 que mai va ser pensada per a ser vista i sols es va fer per assegurar els drets en una versió futura, encara que les de contraban existeixen amplament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada