Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 d’abril del 2022

'Spiderhead'.

Netflix finalment ha fixat la data d’estrena del seu pròxim thriller psicològic titulat Spiderhead, protagonitzat per Chris Hemsworth. El film estarà disponible per al servei de streaming a partir del 17 de Juny.

L’anunci de la data també ve amb la publicació de les primeres fotos de Spiderhead, que podeu veure a continuació, presenten a Hemsworth mentre es veu enginyós encapçalant el repartiment.

Spiderhead està dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) i estarà escrit pels guionistes de Deadpool i Deadpool 2, Rhett Reese i Paul Wernick. El film està protagonitzat a part de Hemsworth (Thor: Love and Thunder), per Milles Teller (The Offer), Jurnee Smollett (Birds of Prey), Tess Haubrich (Alien: Covenant), BeBe Bettencourt (The Dry), entre d’altres.



Ambientat en un futur proper, el film es descriu com una història al·lucinant que segueix a dos convictes “que voluntàriament permeten que un visionari brillant experimenti amb ells amb drogues que alteren les emocions a canvi de reduir les sentències”.

El film estarà produït per Eric Newman per a Screen Arcade a través del acord de primera mà de Newman amb Netflix, al costat de Hemsworth. Els productors també inclouen a Oren Katzeff i Geneva Wasserman per a The New Yorker Studios al costat de Reese, Wernick, Tommy Harper i Jeremy Steckler. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada