Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 d’abril del 2022

'The Crow'.


Segons The Hollywood Reporter, la cantant britànica FKA Twigs (Honey Boy) ha estat escollida oficialment per a protagonitzar al costat de Bill Skarsgard el pròxim reboot de The Crow, del director Rupert Sanders. Twigs està llesta per interpretar al interès amorós de Eric Draven (Skarsgard).

En el film original de 1994, tot i que la mort del personatge va ser vital en la transformació del protagonista, el paper no era una part significativa. Les fonts del mitjà assenyalen que la versió de Twigs ara s’ha reinventat i ampliat com a coprotagonista en la nova versió.

El reboot de The Crow és un film de venjança sobrenatural, basat en la sèrie de còmics de fantasia obscura de James O’Barr de 1989 del mateix nom. El remake llargament en desenvolupament està dirigit per Sanders (Snow White and the Huntsman) a partir d’un guió escrit per el nominat al Oscar Zach Baylin (King Richard).

Explica la història d’un home al que els corbs li tornen la vida per a venjar el seu assassinat i la mort de la seva promesa. La sèrie de còmics es va adaptar en el famós film de 1994 i protagonitzat per Brandon Lee (fill de Bruce Lee), que es va fer popular després de la seva tràgica mort en el set del film.

El reboot està produït per Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks i Edward R. Pressman, amb la producció executiva de Dan Farah. S’espera que la producció comenci el pròxim mes de Juny i es durà a terme a Praga i Munich.

Des del film de 1994, s’han realitzat diversos intents de reboot, inclús el que Jason Momoa anava a protagonitzar. Tot i això, aquest projecte no va arribar a veure la llum i ara sembla que els estudis estan avançant amb una nova versió diferent per adaptar The Crow un cop més. Abans d’això, Luke Evans i Jack Huston també es van unir per al paper en algun moment del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada