Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 d’abril del 2022

'Ironheart'.


S’ha establert l’equip creatiu darrera de la pròxima sèrie de Disney+ de Marvel, Ironheart, i des de The Hollywood Reporter ens informen de que Ryan Coogler i el seu equip de producció s’han unit a la sèrie al costat dels directors Sam Bailey i Angela Barnes.

Bailey i Barnes estan llestos per a dirigir la sèrie, amb Coogler i Proximity Media, la seva productora, com a productors executius del projecte. Amb Riri Williams (Dominique Thorne) llesta per a fer el seu debut a Black Panther: Wakanda Forever, això permetrà a Coogler ajudar a continuar la planificació de la seva història a mesura que es converteix en un personatge més important en el MCU.

Riri Williams (Thorne) es descriu com “una adolescent brillant que, en els còmics, va construir la seva pròpia versió del vestit de Iron Man en un dormitori del MIT”. En els còmics, a vegades substitueix a Tony Stark com a Iron Man. El personatge en el que es basa la sèrie va ser creat per l’escriptor Brian Michael Bendis i l’artista Mike Deodato, i va fer el seu debut per primer cop a Invincible Iron Man Vol.2 #7 al 2016.

Thorne veurà per primer cop al seu personatge arribar al Univers Cinematogràfic Marvel, en la molt esperada seqüela Black Panther: Wakanda Forever.

Chinaka Hodge (Snowpierce) és l’escriptora principal de Ironheart, S’espera que la sèrie comenci la producció el pròxim mes de Juny a Atlanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada