Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 d’abril del 2022

'Knock at the Cabin'.

El nominat al Oscar M. Night Shyamalan ha utilitzat Twitter per a anunciar que la producció del seu pròxim film de terror i suspens Knock at the Cabin ha començat oficialment. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però estarà protagonitzat per l’estrella de Dune, Dave Bautista.

Knock at the Cabin estarà escrit i dirigit per M. Night Shyamalan, qui va dirigit el thriller de Universal Old, que va obtenir una recaptació mundial de quelcom més de $90,1M. El nou projecte estarà produït per Shyamalan i Ashwin Rajan a través de la seva companyia Blinding Edge Pictures juntament amb Marc Bienstock i Steven Schneider.

El projecte estarà protagonitzat per Dave Bautista, qui actualment es troba en la producció de Guardians of the Galaxy Vol.3. Pròximament el podrem veure en altres films d’alt perfil com ara Thor: Love and Thunder, Knives Out 2 i Dune: Part Two. A més de Bautista també tindrem en el film a Jonathan Groff, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, Abby Quinn i William Ragsdale.

El projecte marca la darrera col·laboració entre el cineasta nominat al Oscar i l’estudi, que anteriorment va treballar a Glass, Split i The Visit. El contingut d’alt concepte de Shyamalan ha captat constantment l’atenció de les audiències de tot el món durant quasi dues dècades, havent acumulat més de $3,3 mil milions en tot el món. Tot i això, no tots els seus films han rebut comentaris positius, ja que algunes de les seves obres han obtingut crítiques negatives tan per part de la crítica com del públic, incloses Lady in the Water de 2006, The Happening de 2013, The Last Airbender de 2010 i After Earth de 2013.

El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 03 de Febrer de 2023, i actualment no té competència directe. Tot i això s’estrenarà el mateix mes que el film seqüela de Marvel Studios, The Marvels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada