Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 d’abril del 2022

'The Kitchen'.

Segons Variety, el guanyador d’un Oscar Daniel Kaluuya (Judas and The Black Messiah) farà el seu debut com a guionista en el pròxim film de suspens distòpic titulat The Kitchen, amb l’estrella de Top Boy Kane Robinson i el nouvingut Jedaiah Bannerman adjunts per als papers principals. S’espera que la producció tingui lloc a Londres i Paris.

“Al 2011, estava en la meva perruqueria i hi havia un tipus que es vanagloriava de colpejar i agafar nens que realitzaven robatoris d’un milió de lliures en un minut i els hi pagava 200 lliures esterlines per fer-ho. Vaig veure el potencial per obrir una porta d’una història única a la desigualtat, la paternitat, la classe, l’alegria, la resiliència, el coratge, el desafiament i el ciutadà de Londres”, va dir Kaluuya en un comunicat. “Ara, quasi una dècada després, Kibwe Tavares, Daniel Emmerson i jo estem apunt de començar la producció, summergint-nos en un Londres distòpic que qüestiona que significa ‘cuidar’, a la llar i com a societat, i els perills en el nostre futur si restem indiferents a tot el que ens envolta. Em sento beneït i honrat de que el meu primer crèdit com a coautor d’un film sigui amb aquest, inspirat en un grup de creatius i amb el suport de Film 4 i Netflix. Tots estem emocionats de veure com l’increïble visió cinematogràfica i elèctrica de Kibwe cobra vida i de crear un moment que el públic vulgui fer seu”.

The Kitchen estarà dirigit per Kibwe Tavares en el seu debut com a director a partir d’un guió coescrit amb Kaluuya i Joe Murtagh, basat en una idea de Kaluuya, Tavares i Daniel Emmerson. Descrit com un drama distòpic futurista, Robinson i Bannerman interpretaran els respectius papers de Izi i Benji.

“Ambientat a Londres, l’any 2044, el film explica el futur on la esquerda entre rics i pobres s’ha estès fins als seus límits”, diu la sinopsis. “S’han erradicat totes les formes de habitatge social i les classes treballadores de Londres s’han vist obligades a viure en allotjaments temporals a les afores de la ciutat. The Kitchen és el primer i el més gran de la seva mena, é l’últim poble de Londres que alberga a residents que es neguen a seguir endavant i mudar-se del lloc que anomenen llar. És aquí on ens trobem amb Izi, una resident de The Kitchen que està tractant desesperadament de trobar una sortida, i Benji, de 12 anys, que ha perdut a la seva mare i està cercant una família. Seguirem a la nostra improbable parella mentre lluiten per sobreviure en un sistema que està en contra seu”.

The Kitchen és una producció executiva de Kaluuya per a 59% Productions, Michael Fassbender i Conor McCaughan per a DMC Film, David Kimbangi i Ollie Madden, amb la producció de Theo Barrowclough.

El film està programat per estrenar-se a Netflix al 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada