Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 d’abril del 2022

'Beverly Hills Cop 4'.


La quarta entrega de la saga Beverly Hills Cop sembla que finalment es posarà en marxa, ja que des de Deadline ens informen que el director Mark Molloy ha estat l’escollit per a dirigir el pròxim film.

Les informacions assenyalen que Eddie Murphy, l’estrella de la saga original, està llest per a repetir el seu paper de Axel Foley, amb Netflix llest per a distribuir el film. Un cop més, l’aclamat productor Jerry Bruckheimer en serà el productor. Per a Molloy, aquest serà el seu primer llargmetratge important després d’una sèrie de curtmetratges exitosos, inclòs The Underdog per a Apple, que va guanyar diversos premis, inclosos quatre Gold Cannes Lions.

Molly intervindrà per a dirigir al duo Adil El Arbi i Bilall Fallah, els quals estaven originalment destinats a dirigir el film, però es van retirar per a continuar treballant en el film de Batgirl de Warner Bros. La informació de Deadline diu que Beverly Hills Cop 4 encara no té una data oficial d’inici de producció i, en canvi, encara està en desenvolupament.

El film original Beverly Hills Cop es va estrenar l’any 1984 i va estar protagonitzat per Eddie Murphy com a Axel Foley, un policia de Detroit que visita Beverly Hills, California, per a resoldre l’assassinat del seu millor amic. El film va ser un gran èxit, va recaptar un total de $316.360.478 i inclús va rebre una nominació als Oscar per a Millor Guió Original. El film també va generar dues seqüeles, Beverly Hills Cop 2 l’any 1987 i Beverly Hills Cop 3 l’any 1994, però no van rebre els elogis ni l’èxit de taquilla del film original. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada