Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 d’abril del 2022

'The Batman 2'.


Durant la ComicCon Warner Bros. va anunciar que The Batman 2 està en procés, tot i que encara no es sap el títol oficial.

The Batman 2 veurà el retorn de Matt Reeves com a director, qui va anunciar que escriurà i dirigirà de nou. També tronen per aquesta segona entrega, per suposat, Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman i Zoë Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman. No es van donar data d’estrena ni detalls addicionals.

“L’èxit de The Batman va ser un veritable esforç d’equip”, va dir Reeves en la CinemaCon. “No podríem haver arribat fins aquí...sense l’experiència cinematogràfica. Com a fan dels films de tota la vida, atresoro el que fas”.

“Dos anys d’aguaitar els carrers com a Batman, infonent la por en els cors dels criminals, han dut a Bruce Wayne a les profunditats de les ombres de Gotham City”, es pot llegir en la sinopsis. “Amb sols uns quants aliats de confiança, Alfred Pennyworth, el tinent James Gordon, entre la xarxa corrupta de funcionaris i figures d’alt perfil de la ciutat, el justicier solitari s’ha establert com l’única encarnació de la venjança entre els seus conciutadans”.

“Quan un assassí es dirigeix a la elit de Ciutat Gòtica amb una sèrie de maquinacions sàdiques, un rastre de pistes críptiques envia al detectiu més gran del món a una investigació en el inframon, on es troba amb personatges com Selina Kyle, també coneguda com Catwoman, Oswald Cobblepot també conegut com el Pingüí, Carmine Falcone i Edward Nashton, també conegut com Enigma. A mesura que l’evidencia comença a conduir més a prop de casa i l’escala dels plans del perpetrador es torna clara, Batman ha de forjar noves relacions, desemmascarar el culpable i fer justícia per l’abus de poder i la corrupció que ha infestat la Ciutat Gòtica durant molt de temps”.

The Batman està dirigit per Matt Reeves a partir d’un guió que ha coescrit amb Peter Craig. El film de superherois veurà a Robert Pattinson agafant el testimoni del Cavaller Fosc.

El film comptarà amb comptarà amb un repartiment estel·lar encapçalat per Robert Pattinson (Good Time, The Lighthouse) com el cavaller fosc/ Bruce Wayne, acompanyant a Pattison tenim també Andy Serkis (Black Panther) com a Alfred Pennyworth, Zoe Kravitz com a Selina Kyle/ Catwoman, Jeffrey Wright com el comissari Gordon, Paul Dano com a The Riddler, John Turturro (The Big Lebowski) com a Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (Green Lantern) com a la Autoritat del Districte de Gotham (abreviació Gotham D.A.) Gil Colson, Jayme Lawson com a candidata a l’alcaldia Bella Reál i Colin Farrell com a Oswald Cobblepot/ The Penguin. Al repartiment també s’hi ha unit els bessons Max i Charlie Carver, amb uns “papers importants”.

A més del pròxim film, Reeves també està desenvolupant actualment dues sèries per a HBO Max que estaran dintre del univers del film. Això inclou un projecte de Gotham City Police i una sèrie centrada en el Pingüí protagonitzada per Colin Farrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada