Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 d’abril del 2022

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.


Paramount Pictures finalment ha confirmat el títol oficial de Dungeons & Dragons, la seva pròxima adaptació cinematogràfica live-action de la popular franquícia de jocs de taula de Hasbro. El film està programat per a debutar el 03 de Març de 2023, el film d’aventures protagonitzat per Chris Pine ara du per títol Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

La seva actual data d’estrena als cinemes fa que no tingui competència directe. Tot i això, debutarà el mateix mes que uns altres quatre films d’alt perfil, com ara Haunted Mansion de Disney, Aquaman and the Lost Kingdom de Warner Bros. Pictures, John Wick Chapter 4 de Lionsgate i Scream 6 de Paramount.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, estarà dirgit per Jonathan Goldstein i John Francis Daley, els quals també han escrit l’últim esborrany del guió. No es saben més detalls sobre la l’argument i els personatges de l’adaptació cinematogràfica.

El film està essent coproduït i cofinançat per Hasbro, eOne i Paramount Pictures, amb la distribució al Regne Unit i Canadà, mentre que Paramount distribuirà a la resta del món. A principis del 2021, l’estudi va escollir al creador de John Wick, Derek Kolstad, per encapçalar la seva pròpia sèrie de televisió de Dungeons & Dragons. També s’estan desenvolupant més sèries de televisió ambientats en l’univers de D&D. Jeremy Latcham produeix a través del seu contracte amb eOne, la divisió de entreteniment de Hasbro, amb Brian Goldner de Hasbro també produint.

El joc de rol Dungeons & Dragons es va fer popular per primer cop l’any 1974 i des de llavors ha acumulat milions de jugadors i fanàtics en tot el món. La propietat enormement popular també ha influït en nombrosos escriptors, directors, dissenyadors de jocs i altres professionals creatius al llarg de les seves quatre dècades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada