Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 d’abril del 2022

'Demon House'.

Mo’Nique es reunirà amb el director Lee Daniels a Demon House, un film de terror que du llarg temps en desenvolupament i que tenia l’espai obert per a la seva actriu principal.

L’estrella anterior, Octavia Spencer, va tenir que abandonar el projecte per compromís amb Truth Be Told de Apple TV+, el que ha permès a Mo’Nique entrar al projecte. La comediant va col·laborar anteriorment amb Lee Daniels en la guardonada Precious de 2009: basat en la novel·la ‘Push’ de Sapphire, i les seqüeles del període promocional d’aquest film van crear una divisió entre ells.

Al 2009, Mo’Nique es va negar a fer la típica gira promocional mediàtica de Precious durant la temporada dels Oscar, dient que no formava part del seu contracte. Després del fet, va declarar públicament que Lee Daniels estava treballant amb Oprah Winfrey i Tyler Perry per a excloure-la de Hollywood. No sols és el primer cop que els dos treballen junts des de l’estrena de Precious, sinó que en una informació exclusiva de Deadline sobre la notícia diu que els dos no s’han parlat durant 13 anys, després de l’incident.

Mo’Nique va tenir també una baralla notable amb Netflix al 2019, afirmant que li oferien molts pocs diners per una hora de comèdia en comparació amb altres actrius. Aquesta disputa va acabar als tribunals, però òbviament les dues parts estan contentes de treballar junts en aquest cas. La producció de Demon House comença al mes de Juny, i el film final espera adaptar amb èxit un cas conegut de la dècada de 2010 en el que una mare i els seus tres fills van experimentar esdeveniments paranormals a la seva llar de Gary, IN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada