Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 d’abril del 2022

'Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One'.


Mission: Impossible 7 ja ha obtingut el seu títol oficial, quan Tom Cruise va anunciar el títol durant el panell de la CinemaCon de Paramount el passat 28 d’abril.

Cruise va revelar que el nom de la setena entrega és: Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One. A més, la seqüela que es titula Mission Impossible 8, durà per títol Mission: Impossible-Dead Reckoning Part Two. Els dos films s’estrenaran el 14 de Juliol de 2023 i el 28 de Juny de 2024, respectivament.

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Esai Morales (La Bamba, Titans).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, Ghost Protocol, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia Mission: Impossible abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega Fallout, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada