Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 d’abril del 2022

'The Crowded Room'.

Tom Holland protagonitzarà i serà productor executiu de la pròxima sèrie de Apple TV+ The Crowded Room i han sorgit les primeres fotografies des del set que mostren una aparença diferent de l’actor.

L’actor ha estat vist recentment filmant en el set de la ciutat de Nova York, lluint un look de la dècada dels 70’s, és veu de cos sencer amb el cabell llarg i pantalons acampanats. Al costat de Holland, Sasha Lane, qui interpretarà a un personatge anomenada Ariana a la sèrie, també es pot veure al seu costat en les dues fotografies.

A continuació podeu veure les fotos de The Crowded Room...

Descrit com un thriller captivador, la primera temporada de 10 episodis, es basarà en part en la pròpia vida del creador Akiva Goldsman i també s’inspirarà en l’aclamada biografia de Daniel Keyes titulada “The Minds of Billy Milligan”.

The Crowded Room és una sèrie d’antologia que es submergeix en les històries reals de persones que han “lluitat i aprés a viure amb l’èxit amb una malaltia mental”, Holland està llest per interpretar a Danny Sullivan, un personatge vagament basat en Milligan, la primera persona absolta d’un delicte degut a un trastorn de personalitat múltiple (ara conegut com trastorn de identitat dissociatiu).

The Crowded Room està creada, escrita i produïda per el guanyador del oscar Akiva Goldsman. Els productors executius són Holland, Alexandra Milchan per a EMJAG Productions i Arnon Milchan, Yariv Milchan i Michael Schaefer per a New Regency. És una coproducció de Apple Studios i New Regency.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada