Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de febrer del 2017

'89ª Edició Oscars'.

Els guanyadors de la 89ª edició dels Oscars, després de la reslliscada que hi ha hagut en la entrega del Oscar a la Millor Pel·lícula que en un primer moment es va donar per guanyadora ‘La La Land’, finalment se l’ha endut ‘Moonlight’.

En primer lloc Alicia Vikander va entregar l’Oscar al Millor Actor de Repartiment, que ha estat per Mahershala Ali per ‘Moonlight’, el favorit de la critica era Michael Shannon per ‘Animales Nocturnos’.


Kate McKinnon i Jason Bateman han entregat el premi en les categories de Maquillatge i Perruqueria, respectivament. L’Oscar a Millor Maquillatge se l’ha endut ‘Suicide Squad’ (Alessandro Bertolazzi, Giorgio Gregorini i Christopher Nelson) i el Oscar a Perruqueria se l’ha endut ‘Fantastic Beasts & Where to Find Theme’ (Colleen Atwood).

El trio d’actrius de ‘Hidden Figures’ (Taraji P.Henson, JAnelle Monáe i Octavia Spencer) presenten a l’autèntica Katherine Johnson de 98 anys i elles han estat les encarregades de entregar l’Oscar al Millor Documental que ha estat per O.J.: Made In America de Ezra Edelman, quasi 8h de duració, que en realitat es una mini sèrie de cinc episodis.

Chris Evans i Sophia Boutella són els encarregats de l’entrega de l’Oscar en l’apartat de So. ‘Arrival’ (Sylvain Bellemare) s’ha endut l’Oscar al Millor Muntatge de So, Kevin O’Connell s’ha endut el guardó després de 21 nominacions per ‘Hacksaw Ridge’ l’Oscar a Millor Barreja de So, ho comparteix amb Andy Wright, Robert McKenzie i Peter Grace.
Vince Vaughn presenta el clip sobre els guanyadors de els OScars Honorífics (Jackie Chan, la muntadora Anne V.Coates, la directora de càsting Lynn Stalmaster i el director de documentals Frederick Wiseman).

Mark Rylance entrega l’Oscar a la Millor Actriu de Repartiment, Viola Davis per ‘Fences’.


Charlize Theron i Shirley MacLaine entreguen l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa ‘El Viajante’ de Asghar Farhadi, que no ha pogut viatjar als Estats Units a recollir el premi per la nova llei Trump (una pena). Aquest es el segon guardó que guanya després de guanyar-lo per ‘Nader i Simin, una separación’ (2012).

Gael García Bernal i Hailee Steinfeld entreguen l’Oscar al Millor Curtmetratge d’Animació, que s’endú ‘Piper’ de Alan Barillaro i Marc Sondheimer, la producció de Pixar que acompanyava a ‘Finding Dory’. No hi ha hagut sorpresa i ‘Zootopia’ de Byron Howard i Rich Moore s’ha endut el Oscar a la Millor Pel·lícula d’Animació -des del meu punt de vista, sincerament crec que també se’l mereixia ‘Kubo and The Two Strings’-.

Jamie Dornan i Dakota Johnson entreguen l’Oscar al Millor Diseny de Producció, que s’endú ‘La La Land’ (David Wasco i Sandy Reynolds-Wasco) el film de Damien Chazelle.

Després d’un Show i un videoclip sobre la importància del cine de parla no Anglesa, Felicity Jones i Riz Ahmed entreguen l’Oscar als Millors Efectes Visuals a ‘The Jungle Book’ (Robert Legato, Adam Valdez, Andrew R.Jones i Dan Lemmon).

Seth Rogen i Michael J.Fox entreguen l’Oscar al Millor Muntatge que se’l endú ‘Hacksaw Ridge’ (John Gilbert) que fa unes setmanes es va endur el BAFTA.

Salma Hayek i David Oyelowo entreguen l’Oscar en la categoria de Curtmetratge Documental, que se’l endú ‘The White Helmets’ de Orlando von Einsiedel i Joanna Natasegara sobre la unitat de rescat a Siria i està disponible a Netflix, i Millor Curtmetratge al Hungar ‘Sing’ de Kristof Déak i Anna Udvardy. Llàstima que ‘Timecode’ de Juanjo Giménez, i que va ser guardonat amb la Palma d’Or de el passat festival de Cannes, s’ha quedat sense guardó.

Javier Bardem i Meryl Streep són els encarregats d’entregar l’Oscar a la Millor Direcció de Fotografia que s’endú ‘La La Land’ (Linus Sanddren). Segon premi per a la pel·lícula de Damien Chazelle.

Samuel L. Jackson entrega l’Oscar a la Millor Música de Justin Hurwitz per ‘La La Land’. Scarlett Johansson entrega l’Oscar a la Millor Cançó que s’endú ‘City of Stars’ de ‘La La Land’.

Jenifer Aniston presenta In Memoriam que s’obre amb un nomenament a Bill Paxton (Arthur Hiller, Alice Arlen, George Kennedy, Gene Wilder, Michael Cimino, Andrezj Wajda, Patty Duke, Garry Marshall, Emmanuelle Riva, Anton Yelchin, María Tyler Moore, Príncipe, John Hurt, Pat Conroy, Nancy Reagan, Abbas Kiarostami, Ken Howard , Hector Babenco, Curtis Hanson, Marni Nixon, Zsa Zsa Gabor, Debbie Reynolds, Carrie Fisher, algunos de una llarga llista.

Ben Affleck y Matt Damon entreguen l'Oscar al Millor Guió Original un Kenneth Lonergan por 'Manchester by The Sea'. Amy Adams entrega el Oscar y Barry Jenkins al Millor Guió adaptat per 'Moonlight'.

Halle Berry es l’encarregada d’entregar l’Oscar a la Millor Direcció que s’endú Dmien Chazelle per ‘La La Land’ que es converteix en el director més jove en endur-se aquest guardó als 32 anys i un mes, avançant a Norman Taurog que tenia un pocs mesos més quan el va guanyar per ‘Skippy’.


Brie Larson entrega l’Oscar a Millor Actor a Casey Affleck per ‘Manchester by The Sea’, tot i que el SAG premies a Denzel Washington.


Leonardo Di Caprio entrega l’Oscar a la Millor Actriu que s’endú Emma Stone per ‘La La Land’, tot i que la critica havia premiat a Isabelle Huppert per ‘Elle’.


Finalment ‘La La Land’ s’ha endut 6 de les 14 Nominacions a les que aspirava, recordar que en l’apartat de Millor Cançó Original estava nominada tant per ‘City of Stars’ com per ‘Audition’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada