Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de febrer del 2017

'Namor'.

Amb la imminent posada en marxa del rodatge de la sèrie de Marvel ‘The Inhumans’, ha sorgit un rumor que situaria a un dels personatges rellevants de Marvel dins la sèrie, estaríem parlant de Namor.

Anomenat originalment El Primer Mutante, s’ha revelat recentment en els còmics ser en realitat un inhumà. Durant el succés de Secret Wars, Namor va deixar de ser considerat mutant. Després d’això, Joe Quesada va estar treballant en una sèrie titulada Namor: El Primer Inhumano, i fet que Marvel Studios te els drets cinematogràfics del personatge però no dels mutants, la transició sembla força clara.

Un altre rumor diu que el personatge podria ser adaptat a la gran pantalla dintre del UCM, i ho faria dintre de la sèrie de televisió ‘Los Inhumanos’.

Reel News Hawaii, una font centrada en l’àmbit cinematogràfic de l’illa, informa que circulen rumors sobre que tant Namor com Aquaman participaran en ambdós rodatges en les aigües de Hawaii aquest any. Aquesta afirmació fa pensar en el rodatge d’una pel·lícula de Namor, però per ara no està estipulat dintre el UCM. D’altre banda sabem que el rodatge de ‘The Inhumans’ començarà rodatge a Hawaii.
En cas de que aquest rumor fos cert, el Namor de la televisió seria molt diferent al dels còmics, amb un llinatge diferent i, lògicament un origen diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada