Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 7 de febrer del 2017

'Goya 2017'.

Els Goya del 2017 van es van repartir entre ‘Tarde para la Ira’ de Raúl Arévalo i ‘Un Monstruo Viene a Verme’ de J.A Bayona que es va endur 9 dels 11 en que estava nominada.

‘Tarde para la Ira’ que ja va destacar en els premis Feroz i els Forqué, es va endur els Goya a Millor Direcció Novell, Millor Pel·lícula, Millor Guió Original pel pròpia Arévalo i David Pulido, i el de Millor Actor de Repartiment, per a Manolo Solo.

Per la seva banda ‘Un Monstruo Viene a Verme’ es va endur: Millor Direcció, Millor Direcció de Fotografia, Millor Direcció de Producció, Millor Música Original, Millor Muntatge, Millor So, Millor Direcció Artística, Millor Maquillatge i Perruqueria i Millors Efectes Especials.

‘El Hombre de Las Mil Caras’ es va endur dos premis, Millor Guió Adaptat, per a Rafael Cobos i Alberto Rodríguez i Millor Actor Revelació, per Carlos Santos donant vida a Luis Roldán.

‘Que Dios Nos Perdone’ es va endur el premi a Millor Actor Protagonista, per a Roberto Álamo i ‘Julieta’ Milllor Actriu Protagonista, per a Emma Suárez que a la vegada també s’enduria el premi a Actriu de Repartiment, per ‘La Propera Pell’.

Pedro Rivero es va endur el Premi al Millor Llargmetratge d’Animació, per a ‘Pisconautas’ i Alberto Vázquez el Premi a Millor Curtmetratge d’Animació, per a ‘Decorado’.
        

El Premi a Millor Llargmetratge Documental seria per a Guillermo García López, per a ‘Frágil Equilibrio’ i el Millor Curtmetratge per a Juan Vicente Córdoba, per a ‘Cabezas Habladoras’.

El Millor Curtmetratge de Ficció va ser per a ‘Timecode’, de Juanjo Giménez, que també va ser guardonat a Cannes i que també podria guanyar als Oscar’s.

La Millor Cançó va ser per a Ai, ai, ai de Silvia Pérez Cruz per a la pel·lícula ‘Cerca de Tu Casa’.

‘Los Últimos de Filipinas’ es va endur el Premi a Millor Vestuari i ‘El Olivo’ es va endur el de Millor Actriu Revelació, per a Anna Castillo.

El Premi a Millor Pel·lícula Europea va ser per a la Francesa ‘Elle’ de Paul Verhoeven i el de Millor Pel·lícula Iberoamericana va ser per a l’Argentina ‘Un Ciudadano Ilustre’ de Mario Cohn i Gastón Duprat.

El Goya d’honor va ser per l’actriu i cantant Ana Belén amb més de 50 anys de carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada