Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 19 de febrer del 2017

'Shazam'.

El director de ‘Loghts Out’ David Sandberg està negociant amb Warner la direcció de ‘Shazam’, la primera de les dues pel·lícules al voltant de ‘Captain Marvel’, superheroi de DC creat per Bill Parker i C.C. Beck – el qual l’any 2019 complirà els 80 anys des de la seva creació- juntament amb ‘Black Adam’, pel·lícula sobre el gran enemic d’aquest personatge.

Tant ‘Shazam’ com ‘Black Adam’ són dos projectes que, a falta d’actor que dongui vida al heroi, que momentàniament està en mans de Dwayne Johnson, qui interpretarà a Black Adam som a secundari a ‘Shazam’, com a protagonista en la pel·lícula principal.

Capitán Marvel -res a veure amb l’heroina de Marvel “Capitana Marvel” del mateix nom, on la versió cinematogràfica (i última en els còmics) estarà interpretada per Brie Larson- es un personatge molt curiós. Per que es tracte d’un nen: Billy Batson, qui al pronunciar la paraula Shazam resulta investit amb els poders dels déus en la forma d’una mena de Superman adult (personatge que va arribar a superar en vendes en la dècada dels 40). Amb el pas dels anys, el Capitán Marvel es distingia per acabar liderant una família d’herois amb poders semblants.

Amb el pas encara més dels anys, aquest personatge creueria l’oceà per conèixer una versió Britànica coneguda com Marvelman. I, amb el pas encara més dels anys, Alan Moore s’encarregaria de realitzar la seva pròpia recreació en forma del magnífic i increïble Miracleman...el qual els drets estan ara en mans de Marvel, voltes que dona la vida.

De tota manera, per conèixer una mica més la història de la creació i el desenvolupament personatge us convido a orientar-amb aquesta entrada en Wikipedia, que parla de la complexa evolució del personatge, epicentre d'un llarg litigi entre el seu editorial i la que seria la futura DC, i aquesta entrada de io9 que parla de l'enorme confusió de noms amb el seu homònim de Marvel.

Retornant al director Sandberg, és el responsable de ‘Lights out’, la pel·lícula de terror protagonitzada per Maria Bello, readaptada des del curtmetratge dirigit l’any 2011 pel propi Sandberg, i de la secuela de ‘Annabelle’ que s’estrenarà l’Agost d’aquest any. Tant Shazam com Black Adam poden considerar-se com una petita bombolla dintre de l’univers cinematogràfic de DC al acabar ambdues produïdes per New Line, l’apartat més fantàstic i una mica més marginal dintre de la casa mare, Warner Bros.

Via The Wrap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada