Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de febrer del 2017

'Cinesite Studios'.

La companyia d’animació i VFX Cinesite Studios ha arribat a un acord amb la propietària dels drets de les obres del còmic estatunidenc Harold Lloyd, la seva neta Suzanne, per dur a terme una sèrie d’adaptacions animades d’algunes de les seves pel·lícules més conegudes d’aquesta llegenda de la comèdia clàssica.


En el breu comunicat oficial que recull Animation News Network no especifica de moment les pel·lícules escollides per Cinesite -tot i que ja podem donar per fet que s’adaptarà Safety Last, l’obra més coneguda de Lloyd-. Te quasi 200 entre les que escollir.

        

L’acord l’han tancat el responsable creatiu de Cinesite, Dave Rosenbaum, el seu director executiu d’animació, Eamonn Butler i la neta del actor, mort l’any 1971.

I aquest projecte no es de fa poc, sinó que du temps gestant-se: Cinesite es una reputada companyia de VFX que va començar a “caminar” l’any 1995, quatre anys després de la seva fundació, amb Goldeneye, i en el qual figura en el seu currículum pel·lícules com ara: ‘Misión Imposible 2’,  Troya, ‘Casino Royal’, varies de ‘Harry Potter’ -incloent a ‘Fantastic Beasts’-, ‘Iron Man 3’, ‘X-Men’, ‘Civil War’, ‘The Revenant’ o ‘Ant-Man’.

           
        

La futura franquícia de Lloyd pretén ser la primera gran aventura en solitari de Cinesite -que l’any 2015 va firmar un acord amb un altre empresa, 3QU Media, per a una sèrie de pel·lícules infantils de baix pressupost, començant per el conte de fades ‘Charming’, amb veus de Demi Lovato i Wilmer Valderrama-.

Però l’any 2013, per demostrar del que eren capaços en el terreny de l’animació digital, van presentar això...

        

Aquí el comunicat des de AWN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada