Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 15 de febrer del 2017

'Dominó'.

Possibles candidates a interpretar a Dominó a la seqüela del mercenari bocamoll, ‘Deadpool 2’, i possible descripció del personatge.

Ha sortit certa informació al respecte, That Hashtag Show ha publicat una suposada descripció del personatge procendent d’un anunci de càsting, i realment es força similar a la Dominó dels còmics.

“Dona, totes les ètnies. Final de la vintena o començament de la trentena. Sexy, àgil i atlètica. Té una personalitat enginyosa. Neena és un intensa però amb sentit, i rarament demostra els seus sentiments. Altament capaç, supremament confiada, amb una bona armadura i sarcasme a prova de bales. Però sota el seu escut encara és vulnerable i una mica tova, un petita essència de la seva humanitat que roman intacte. En aquesta escena necessitem veure ambdós costats. Quan no es pugui aconseguir el que necessita amb insults, menyspreu i amenaces, necessitem veure alguna cosa d'aquesta vulnerabilitat. És dur per a ella abaixar la guàrdia, i en la comunitat de mercenaris en la qual va créixer mostrar compassió és gairebé vergonyós. Hauríem de dir que se sent més còmoda matant Silberman que dient 'Si us plau”.

Els punts més interessants es que acceptin qualsevol ètnia, la referencia al seu nom no mutant ‘Neena’ i el fet de que sigui una mercenària de tota la vida. Amb la comunitat de mercenaris establerta en la primera pel·lícula, és fàcil fer-la encaixar un personatge així en aquest món. La descripció no diu com interactuarà amb Wade Wilson/Deadpool o amb Cable, el qual en els còmics hi te una relació romàntica. Destaca també que nombrin a Silberman, que podria ser precisament un nom en clau de Cable.

Les candidates a interpretar aquest paper/rol són: Sienna Miller i Gugu Mbatha-Raw. Kerry Washington estaria fent proves actualment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada