Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 11 de febrer del 2017

'Avengers: Infinity War'.

Després de dues setmanes de rodatge, Marvel ha compartit el “darrera les càmeres” de ‘Avengers: Infinity War’. El gran “final” l’any que bé de tot l’engranatge que ha suposat el UCM després de 18 pel·lícules, amb la unió de ‘Los Vengadores’ i ‘Guardianes de la Galaxia’ contra el superdolent Thanos.

Els actors, directors, guionistes i el productor Kevin Feige parlen de les seves impressions i intencions amb aquesta pel·lícula, així com el seu punt d’inici: perquè una lluita entre Thanos i Los Vengadores tingui una certa carrega dramàtica, els herois han d’estar tocats anímicament, d’aquí que existeixi ‘Capitán América: Civil War’.

El vídeo inclou uns quants fotogrames d’art conceptual, on es pot veure el rostre del Titán Loco cada cop més ajustat a les faccions del actor Josh Brolin. Segons Feige, en aquesta pel·lícula es podria considerar Thanos com el personatge principal, el qual seria tot un canvi després de la continua intenció de la companyia de donar més protagonisme als herois que no al dolent de torn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada