Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 2 de febrer del 2017

'Aquaman'.

Nicole Kidman possible nova incorporació al rodatge i al repartiment de la pel·lícula individual de ‘Aquaman’. La pel·lícula dirigida per James Wan (‘The Conjuring’ i ‘Fast and Furious 7’) i protagonitzada per Jason Momoa després de la seva presentació a ‘BvS’ i un dels protagonistes a ‘Justice League’, explicarà la història del Rei dels Atlants en la seva lluita contra amenaces externes i internes per fer-se amb el control del tron.

Kidman ja fa uns mesos enrere ja es va voler fitxar per interpretar a la mare de Wonder Woman, ara novament esta a la llista de candidates per interpretar en aquesta ocasió a la mare de Arthur Curry més conegut com Aquaman. S’uniria així a Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Dr.Vulko, conseller de Aquaman) i Patrick Wilson en el paper de Orm (l’amo del Oceà, germanastre i enemic d’Aquaman).

D’altre banda, Yahya Abdul-Mateen II (vist a ‘Get Down’, sèrie de Baz Luhrmann per Netflix) interpretarà a Manta Negra, un dels enemics de Aquaman. Aquest actor també va figurar a un altre llista, per interpretar al dolent de ‘Black Phanter’ i també com a possible Lando Calrissian en la pel·lícula individual de ‘Han Solo’.

El rodatge començarà el pròxim mes d’Abril i Wan ha reiterat en diverses ocasions que aquesta entrega serà divertida, començant la nova forma en que es vol enfocar l’Univers Cinematogràfic de DC d’ara en endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada