Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 22 de febrer del 2017

'Simon Kinberg'.

Simon Kinberg serà el director de la nova saga de ‘X-Men’ (des de Fox). La pel·lícula començarà rodatge segurament aquest estiu, ja que James McAvoy ha publicat en el seu instagram, varies reunions amb el productor Simon Kinberg, responsable de les últimes entregues de la saga. Anomena especialment la paraula estiu. El passat dia 13, Sophie Turner (Jean Grey a ‘X-Men: Apocalipsy) va dir que l’inici d’una nova pel·lícula de ‘X-Men’ era imminent.
Podrien ser cameos a ‘Nuevos Mutantes’, spin-off de ‘X-Men’ que prepara Josh Boone (The Fault in Ours Stars), el qual el seu rodatge, hi ha rumors que indiquen que podria començar el mes d’Abril o Maig. Encara que la informació sobre aquesta pel·lícula es força escassa, més enllà de Maisie Williams com a Wolfsbane (foto de Twitter). Però també podria ser la nova pel·lícula de la saga mare de ‘X-Men’. I aquí dona pistes l’exclusiva de Collider: Simon Kinberg ja ha escrit el guió d’aquesta nova entrega i pensa debutar en la direcció amb aquesta pel·lícula. El seu nom provisional és ‘X-Men: Supernova’. El seu argument és, com ja es preveia de forma explícita a ‘X-Men: Apocalipsy’, la transformació de Jean Grey a Fènix Obscura, una de les sagues més il·lustres del supergrup, i amb una aproximació prèviament en la tercera entrega de la saga que va dirigir Brett Ratner. I el seu rodatge començaria el mes de Juny.
Fènix Obscura explica la dominació de la que es objecte Grey per l’anomenada Força Fènix, una aparició còsmica de gran poder destructiu, en forma d’ocell de foc (d’aquí el seu nom). Collider parla que aquesta informació pot canviar en qualsevol moment, però per ara no hi ha més informació. El més segur és el rodtage.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada