Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 2 de febrer del 2017

'Overlord'.

Nova pel·lícula de J.J. Abrams a la vista, es tracte de ‘Overlord’ thriller sobrenatural ambientat en la segona guerra mundial escrit per Billy Ray (El Precio de la Verdad) i Mark L. Smith (The Revenant), basat en una idea de Ray i Abrams, per a la productora d’aquest últim, Bad Robot.

Abrams ha escollit a Julius Avery, director de ‘Son of a Gun’ per a dirigir la pel·lícula. La història gira al voltant de dos paracaigudistes que reben la missió, en ple desembarcament de Normandia, de infiltrar-se darrera les línies enemigues per destruir la torre de radio. Quina serà la seva sorpresa quan descobreixin que la torre amaga molt, però molt més que una radio: un experiment secret nazi.

La nota de Variety no diu gaire gran cosa més, però es casualitat que ‘Overlord’ segueix certes pautes que van començar amb ‘Calle Cloverfield 10’ de Bad Robot -espai claustrofòbic, amenaça sobrenatural- i van continuar amb ‘God’s Particle’, de Bad Robot, confirmada com a part del univers Cloverfield -espai claustrofòbic, amenaça sobrenatural.

Encara no es sap res del repartiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada