Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 7 de febrer del 2017

'Runaways'.


Ja sabem el repartiment de la sèrie que preparen en conjunt Marvel i la plataforma Hulu sobre la adaptació de ‘Runaways’.

“Tots els adolescents pensen que els seus pares són dolents. Que passaria si descobrissis que de veritat ho són? Marvel’s Runaways es la història de sis adolescents que difícilment es suporten entre si però que s’han d’unir contra un enemic comú: els seus pares”. Aquest vindria a ser l’argument de la sèrie.

En quant als personatges, juntament amb els actors escollits per interpretar-los, també hi ha una breu descripció de cadascú.

Rhenzy Feliz (Teen Wolf) és Alex Wilder un orgullós “bitxo” raret. Quelcom solitari, Alex passa molt de temps jugant als videojocs, però en el fons el que més desitja es reunir el seu grup d’amics de la infància.

Lyrica Okano (The Affair) és Nico Minoru -dura, intel·ligent i independent- mostra l’angoixa dels adolescents. Una “Wiccan” en potència, l’aparença gòtica acuradament dissenyada de Nico l’aïlla dels seus companys i familiars, però potser el que realment necessita és algú amb qui parlar.

Virginia Gardner (Cabra) és Karolina Dean. Ella té un exterior model-perfecte però guarda moltes coses darrere del seu somriure perfectament blanquejat, però es sent pressionada per les altes expectatives i responsabilitats posades damunt seu per els seus pares. Per sota de la seva capa de privilegi i perfecció, Karolina està experimentant unes ganes boges  d’explorar la seva identitat i perseguir els seus propis desitjos.

Ariela Barer (Nova Noia) és Gert Yorkes, una noia amb el cabell color porpra, amb ulleres i contemporània. Mai deixa passar un moment per a fer-se escoltar. Gert a vegades es mostra com una guerrera de la justícia social per emmascarar els seus veritables sentiments.

Gregg Sulkin (Faking It) és Chase Stein un jugador de lacrosse en el seu institut. Mentre molts el descriuen com un tonto, Chase mostra trets de ser brillant en enginyeria, no com el seu exitós pare.

Allegra Acosta (100 Things to do Before High School) és Molly Hernandez, el membre més jove i innocent del grup, es coneguda pel seu positivisme i el seu anhel per pertànyer.

En paraules del productor executiu Jeph Loeb:

La diversió i la química que aquest grup de talentosos actors ha creat es meravellosa i estem molt emocionats per dur aquests estimats personatges a la vida”.

D’altre banda, el guionista i creador dels personatges Brian K. Vaughn a afegit:

Estic molt emocionat perquè els fans dels còmics vegin aquest repartiment d’increïbles actors on tots encarnen l’esperit dels seus personatges millor del que mai hagués pensat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada