Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 13 de febrer del 2017

'The Batman'.


Finalment serà Matt Reeves l’encarregat de dirigir la pel·lícula en solitari de Batman, amb Ben Affleck com a Bruce Wyne/Batman. Primer va ser anunciat per THR i després ratificat per Variety, després que Ben Affleck renuncies també a dirigir-la per voler centrar-se més en l’actuació i en les labors de producció i guió.

“Interpretar aquest paper requereix concentració, passió i la millor actuació que pugui aconseguir. He acabat entenent que no puc fer ambdós treballs (director i actor) al nivell que requereix. Juntament amb l’estudi (Warner Bros), he decidit buscar a un soci com a director, que col·laborarà amb mi en aquest film tan gran”, comentava Affleck sobre la seva decisió.

I l’escollit ha estat Matt Reeves, director de ‘Cloverfield’, el remake de ‘Déjame Entrar’, ‘El Amanecer del Planeta de Los Simios’ i ‘La Guerra del Planeta de los Simios’, que va rebre una oferta formal de l’estudi per agafar el relleu de Affleck. Segons concreta Variety, el cineasta ja s’ha compromès verbalment encara que no s’ha firmat cap document. Reeves era el candidat nº1 des del primer dia però, segons THR, han arribat a considerar també a Ridley Scott i Fede Álvarez (‘Evil Dead’, ‘No Respires’).

Reeves no es la primera vegada que te que assumir una pel·lícula en ple desenvolupament, ja va succeir quan va agafar el testimoni de Rupert Wyatt, responsable de ‘El Origen del Planeta de Los Simios’, quan aquest es va veure incapaç d’assumir les exigències de la seqüela i la incapacitat per complir l’ajustat calendari d’estrena que tenia Fox en ment. Reeves va arribar, va agafar les regnes, va reestructurar el guió i va aconseguir una gran seqüela que culminarà aquest any amb la tercera entrega.

Després de la formalització d’aquest anunci quedarà per conèixer com afectarà això a la pel·lícula actual el canvi en la direcció. Fins ara s’especulava que ‘The Batman’ comences rodatge aquesta primavera per estar llesta en el 2018, però potser que això sigui enganxar-se els dits. Forbes especulava fa uns dies amb una data més creïble al 2019, afegint també que no estaria fora de les possibilitats que el guió -que actualment té a Deathstroke (Joe Manganiello) i el Joker (Jared Leto) com als dolents- es retoqui novament per adaptar-se a les sensibilitats del nou director. La versió inicial, coescrita entre Geoff Johns i Ben Affleck, ha estat reescrita en els últims mesos, i de manera totalment secreta, per Chris Terrio, responsable de ‘Argo’, ‘Batman v Superman’ i ‘Justice League’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada