Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 24 de febrer del 2017

'X-Force'.

20th Century Fox anava al darrera de l’adaptació de ‘X-Force’, el rumor ja va sorgir després de l’estrena de ‘Dedpool’. Ara sabem que Joe Carnahan (Bad Boys 3) està preparant el guió.

Com acabo de dir Joe està preparant la tercera entrega de ‘Bad Boys’, també està al darrera del remake de ‘The Raid’ amb Frank Grillo com a protagonista, i un altre dels projectes estrella en que es troba prparant el guió és ‘Uncharted’ de Shawn Levy.

Des de Collider informen que Fox no ha ofert la direcció de ‘X-Force’ a Carnahan, però si el guió és bo i el està interessat en dirigir-la, no veuen cap inconvenient.

Tot i que des de ComicBook.com confirmen que no tant sols dirigirà la pel·lícula sinó que també detallen que Ryan Reynolds ajudarà en el guió.

Com ja sabeu ‘X-Force’ es un grup de mutants que realitzen els treballs més difícils i violents que els X-Men no poden dur a terme. Com en els X-Men, per les seves files han aparegut tot tipus de superherois, destacant Cable i Dominó, a la que veurem en la següent entrega de ‘Deadpool’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada