Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 26 de febrer del 2017

'Bill Paxton'.

Ha mort l’actor Bill Paxton, ho ha confirmat fa unes hores el mitja TMZ a traves d’un comunicat a l’edat de 61 anys, per complicacions en una operació quirúrgica.

“Amb gran tristesa compartim la notícia de que Bill Paxton ha mort degut a complicacions quirúrgiques”, segons nota familiar, que aplaudeix “una il·lustre carrera de quatre dècades”. “La seva passió per l’art es contagiava a tots els que coneixia i la seva calidesa i la seva energia eren innegables”, afegeix la nota, posteriorment recollida pels principals mitjans estatunidencs, com el New York Times.
Paxton va estar a punt d’endur-se un guardó amb ‘Aliens’ amb el seu paper memorable com el marine William Hudson -autèntic barem de pànic de la pel·lícula, des de la seva confiança i xuleria inicials fins al pànic insondable dels seus últims moments-, per continuar amb un altre paper gratament divertit en el Near Dark de Kathryn Bigelow i acabar la seva etapa còmica en mans de Cameron amb ‘Mentiras Arriesgadas’ donant vida a Simon, venedor de coches disfressat d’agent secret.





Paxton va aparèixer a principis de mes, amb motiu de la promoció de l’adaptació televisiva de ‘Training Day’, que protagonitzava, l’interpret texà va repassar amb Marc Maron la seva vida i obra en el següent podcast, que hi ha a continuació.

        
TMZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada