Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de maig del 2017

'Agent 327'.

Agent 327 vol fer el salt del còmic a la gran pantalla, Ton Roosendaal, director del Institut Blender -un software de gràfics, utilitzat per exemple a ‘The Man in The High Castle’ ha anunciat la posada en marxa del projecte per dur al cinema l’adaptació del còmic Agent 327, de Martin Lodewijk i Jan Cruis. El còmic, és una parodia de la figura dels agents secrets, va sortir a la llum per primer cop l’any 1966 i encara es manté en tirada tot i fer un punt i a part durant disset anys, des de 1983 al 2000.


Tot i això, el seu pas a la gran pantalla no és l’únic que volen fer els seus creadors -juntament amb Roosendaal, els directors Hjalti Hjalmarson i l’alumne de Pixar Colin Levy-. Val a dir que els responsables de Blender volen utilitzar el curt per expandir els usos d’aquest software, com porten fent a través de les seves obres com Tears of Steel.

        

Una extensa entrevista a Roosendaal a Cartoon Brew, sobre la creació d’aquesta peça, el qual confirma que ja s’ha posat en contacte amb agents i productores per convertir aquest curt en un llargmetratge.

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada