Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de maig del 2017

'Zack Snyder i Justice League'.

En les ultimes hores el director Zack Snyder ha deixat la producció de ‘Justice League’, a causa d’una tragèdia familiar. Segons ha explicat ell mateix a THR, la seva filla Autumn, es va treure la vida el passat mes de Març, als 20 anys.

Han passat dos mesos del succés i el director no ha pogut sobre posar-se a aquest cop tant dur, va decidir continuar treballant en el muntatge de la pel·lícula, però finalment el dolor no l’ha deixat continuar.

Ell ha explicat el següent:

“Creia, en els meus pensaments, que tornant a la feina seria una manera de intentar distreure’m d’aquesta pèrdua i així poder superar-ho. Però les exigències són molt altes en aquesta feina. Et consumeix tot. En els dos últims mesos he arribat a aquesta decisió. Estem molt malament. Estic molt malament. No tenia la idea de fer-ho públic però...ha arribat el moment en el que ha deixat d’importar-me”.

La decisió de Snyder ha comptat amb el recolzament total i absolut de Warner, qui inclús li ha ofert la prioritat a diversos projectes per facilitar-li la incorporació a la feina en un futur.

“He decidit fer un pas enrere en el que fa a la pel·lícula per a poder estar amb la meva família i els meus fills, qui són els que realment em necessiten” ha fet saber el director en una entrevista concedida aquest dilluns al mitjà THR.

Snyder, qui ha estat tota l’estona acompanyat de la seva dona i coproductora, Deborah, deixa les següents paraules:

“Vull que la pel·lícula sigui excel·lent. Sóc un fan. Però tot això es difumina ràpid en comparació. Se que els fans estaran preocupats, però tinc uns altres set fills que em necessiten. Al cap i a la fi es sols una pel·lícula. Es una gran pel·lícula. Però sols això, una pel·lícula”.

El que també ha dit és que, a partir d’ara i fins a finalitzar el muntatge, Joss Whedon es farà responsable d’acabar el projecte. Les tasques de postproducció les realitzarà el director de ‘Avengers’, Whedon qui ja ha escrit escenes addicionals amb vistes a possibles reshoots abans de l’estrena de la pel·lícula, previst per al mes de Novembre d’aquest any, a voluntat de Snyder després de veure un primer pase.

Val a dir que, la incorporació de Whedon al projecte, compte amb el vist i plau de Snyder, inclús va rebutjar endarrerir la data d’estrena, com va suggerir l’estudi. El màxim responsable de Warner, Toby Emmerich, assegura que la incursió de Whedon serà mínima, i està en comunió amb “l’estil, to i plantilla implementats per Zack”. “Res de nous personatges. Es Zack qui ha marcat les pautes”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada