Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 27 de maig del 2017

'X-Men: New Mutants'.

Nova informació sobre la nova pel·lícula dels ‘X-Men’ per part de Fox. Des de Entertainment Weekly ens deixen una breu descripció de la història:

“Retinguts en unes instal·lacions secretes contra la seva voluntat, cinc nous mutants tenen que combatre contra els perills que comporten els seus poders, així com els errors comesos en el passat. No estan per salvar al món, solament estan per salvar-se a si mateixos”.

Fa uns dies el director de la pel·lícula Josh Boone, explicava el que veuríem en ‘X-Men: New Mutants’: Serà una pel·lícula de terror ambientada dins de l’univers dels X-Men, però sense trajes ni super dolents. Estem intentant fer algo molt, molt diferent. Tot i això el director va deixar clar que el treball de Chris Claremont i Bill Sienkiewicz s’han inspirat intensament en la seva versió de la propietat.

“Es una sèrie dels X-Men més obscura, surrealista i impressionista, que res del que hàgim pogut veure fins ara. Es com si barregéssim Stephen King amb John Hughes. Vàrem fer un còmic amb la que hauria de ser la nostra visió de la sèrie. Ens agrada que Fox vulgui fer tots aquests Spin-off diferents tant dràsticament diferents com es pugui”.

També hi ha els rumors de que Rosario Dawson (Claire Temple a Marvel series) està en negociacions per a participar a ‘X-Men: New Mutants’ per donar vida a Cecilia Reyes una mutant doctora, amb un camp de força que la protegeix, en el seu dia va formar part dels X-Men i ara fa de mentora dels New Mutants. A més des de Entertaiment Weekly ens informen de que Henry Zaga (Teen Wolf, 13 Reasons Why) seria l’actor preferit per interpretar a Sunspot (Mancha Solar).

També des de Omega Underground, fonts informen de que Blu Hunt i True O’Brien són dues candidates preferides per interpretar a Mirage (Espejismo). De fet des de la web donen més per fet de que Hunt podria ser l’escollida, per la seva recent activitat en les xarxes socials. L’actriu va començar a seguir fa poc a Josh Boone, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy i al co guionista Knate Lee a Instagram. Boone i Henry Zaga (possible Sunspot) també han començat a seguir a l’actriu.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada