Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de maig del 2017

'Top Gun 2'.

Des de Variety van informar ahir que el director Joseph Kosinski està en negociacions per a dirigir la seqüela de ‘Top Gun’. Aquesta noticia sorgía només 24h després de que el propi Cruise confirmés que aquesta segona part es rodaria.

“El rodatge començarà provablement l’any que ve”, va dir Cruise durant una entrevista durant la promoció de ‘The Mummy’. Es la culminació a dos anys de rumors que han anat en augment, començant per el tuit llançat per el productor de la primera entrega, Jerry Bruckheimer, on va comentar que hauria discutit amb Cruise per on començar aquesta segona part.
I, els que segueixin a Justin Marks a Twitter esatran al corrent de que ofereix, de tant en tant, actualitzacions sobre la seva implicació en el projecte.
Més detalls que va oferir el productor David Ellison a Collider en el seu moment: una seqüela de les crepusculars, una que parla sobre el fi de l’era dels pilots de combat per donar pas a avions no tripulats. Això si: Maverick tornarà a pilotar un avió com que el cel es blau. Concretament, a la cinquena generació d’aquests àngels de destrucció.



















Ara, Variety ha deixat caure que Kosinski sembla a ser que seria el director confirmat, qui ja va dirigir a Cruise a ‘Oblivion’ amb espectaculars resultats en l’apartat visual. De la producció d’aquesta segona entrega, que si es rodes veuria la llum 33 anys després de la primera entrega, original de Tony Scott, s’encarregarien Ellison i per descomptat Jerry Bruckheimer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada